• Het najaar breekt aan en de dagen worden korter en kouder. Het is belangrijk om de warmte in uzelf te blijven voelen. Af en toe een uurtje pure ontspanning helpt daarbij!

  Even Me-time, in de vorm van een Voet Verwen Behandeling. Op de pagina “Behandelingen” kunt u teruglezen wat deze 60 minuten durende ontspanning eigenlijk inhoud.

  Tijdens de Herfstmaanden kunt u tegen een gereduceerd tarief van € 24,50 genieten van De Voet Verwen Behandeling. Maak snel een afspraak voor uzelf óf iemand die u ook een ontspannen moment gunt!

Nóg meer service:

De Shoefresh

Uw schoenen opgefrist en ontdaan van geurtjes, bacteriën en schimmels terwijl u in de behandelstoel zit. Zo stapt u na uw behandeling in frisse, gedesinfecteerde en warme schoenen!

De Shoefresh biedt de  ideale combinatie van steriliseren –middels ozontechnologie- en drogen van de schoenen van binnenuit.

Heeft u mycose(schimmel)nagels en/of mycose tussen de tenen (zwemmerseczeem) dan moet u er rekening mee houden dat herbesmetting vanuit de schoenen altijd op de loer ligt. De schimmel huist immers graag in de warme vochtige schoen en is niet van plan om vrijwillig te vertrekken… Om dit tegen te gaan heb ik de Shoefresh aangeschaft alszijnde een stukje extra service én als onderdeel van de bestrijding tegen nagels- en huid die aangetast zijn door mycose (schimmels).

Leuk om te geven:

De Voet Verwen Cadeaubon: Verras een ander of laat uzelf verrassen met De Voet Verwen Cadeaubon! Interesse? Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mailbericht naar info@devoetverwenpraktijk.nl.

 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Acties

  Ze zijn er weer, koude en kortere dagen... Gun uzelf tijdens de Herfstmaanden een warm gevoel en ontspanning. Klik hier en lees snel verder.
  Acties
 • Afspraak maken?

  Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op. U bent van harte welkom! Bent u woonachtig in de Reeshof en slecht ter been? Ik kom graag bij u thuis.
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan even contact met mij op.