• Dag zomer! Welkom herfst!

  Het is weer herfst. De komende maanden zullen onze voeten weer verstopt zijn in de “O zo comfortabele warme sokken en flinke stappers”. Al zijn onze voeten dan minder zichtbaar, laten we ze niet vergeten! Ook in dit seizoen is het belangrijk om goed voor uw voeten te zorgen.

  Gun uzelf in weer een moment van ontspanning gecombineerd met professionele verzorging van uw voeten en maak snel een afspraak! Voor elke nieuwe cliënt ligt er een verzorgingsproduct klaar als welkomstgeschenk en voor de extra koude voeten staat er een warm voetenbad klaar.

  En bent u benieuwd hoe anderen een bezoek aan De Voetverwenpraktijk hebben ervaren? Neem dán even de tijd om de reacties in ons Gastenboek te lezen.

  Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op (06-20347657 / ook via WhatsApp is mogelijk) óf stuur een e-mailbericht middels het contactformulier.

  Graag tot ziens bij De Voetverwenpraktijk!

Nóg meer service:

De Shoefresh

Een stukje extra service! Uw schoenen opgefrist en ontdaan van geurtjes, bacteriën en schimmels terwijl u in de behandelstoel zit. Zo stapt u na uw behandeling in frisse, gedesinfecteerde en warme schoenen.

De Shoefresh biedt de  ideale combinatie van steriliseren –middels ozontechnologie- en drogen van de schoenen van binnenuit.

Leuk om te geven:

De Voet Verwen Cadeaubon: Verras een ander of laat uzelf verrassen met De Voet Verwen Cadeaubon! Interesse? Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mailbericht naar info@devoetverwenpraktijk.nl.

[/vc_column]
 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Acties

  Heeft u dat uurtje ontspanning en de professionele zorg voor uw voeten het afgelopen jaar ook zo gemist? Wacht dan niet langer en maak een afspraak!
  Acties
 • Afspraak maken?

  Wilt u in de maand november uw voeten nog "winterklaar" maken? Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Wacht niet langer en maak een afspraak!
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.

[/vc_row]