• Op zoek naar een leuk cadeau voor moeder en dochter/zoon, voor zussen, voor vriendinnen of voor partners? Al eens gedacht aan een ontspannen moment voor twee binnen de muren van De Voetverwenpraktijk?

  Us-time, in de vorm van een Voet Verwen Behandeling. Terwijl de één ontspanning opdoet in een aangenaam voetenbad ervaart de ander een fijne scrub aan de onderbenen en voeten. Gevolgd door een vochtinbrengend masker waarbij de onderbenen en voeten lekker warm worden ingepakt en er tijd is voor een een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje thee of koffie. Afsluitend met een heerlijk rustmoment, een ontspannen en uitgebreide onderbeen- en voetmassage die de energiestroom in het lichaam stimuleert en de doorbloeding opwekt.

  U gaat gegarandeerd met een warm gevoel weer huiswaarts!

  Behandeltijd ca. 90 minuten.

  Speciaal tijdens de wintermaanden kunt u samen tegen een gereduceerd tarief van € 24,50 p.p. genieten van De Voet Verwen Behandeling. Vraag een cadeaubon aan of maak snel een afspraak!

   

  **Komt u liever alleen ontspannen? Dan kan dit natuurlijk in voornoemde periode ook tegen het gereduceerde tarief. Behandeltijd 60 minuten. Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.**

Nóg meer service:

De Shoefresh

Uw schoenen opgefrist en ontdaan van geurtjes, bacteriën en schimmels terwijl u in de behandelstoel zit. Zo stapt u na uw behandeling in frisse, gedesinfecteerde en warme schoenen!

De Shoefresh biedt de  ideale combinatie van steriliseren –middels ozontechnologie- en drogen van de schoenen van binnenuit.

Heeft u mycose(schimmel)nagels en/of mycose tussen de tenen (zwemmerseczeem) dan moet u er rekening mee houden dat herbesmetting vanuit de schoenen altijd op de loer ligt. De schimmel huist immers graag in de warme vochtige schoen en is niet van plan om vrijwillig te vertrekken… Om dit tegen te gaan heb ik de Shoefresh aangeschaft alszijnde een stukje extra service én als onderdeel van de bestrijding tegen nagels- en huid die aangetast zijn door mycose (schimmels).

Leuk om te geven:

De Voet Verwen Cadeaubon: Verras een ander of laat uzelf verrassen met De Voet Verwen Cadeaubon! Interesse? Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mailbericht naar info@devoetverwenpraktijk.nl.

 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Acties

  Op zoek naar een leuk en warm cadeau? Al eens gedacht aan een ontspannen moment voor twee binnen de muren van De Voetverwenpraktijk?
  Acties
 • Afspraak maken?

  Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op. U bent van harte welkom! Bent u woonachtig in de Reeshof en slecht ter been? Ik kom graag bij u thuis.
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan even contact met mij op.