• Wij wensen u én uw voeten een fantastisch mooie zomer toe!

  Na een onwerkelijk jaar zijn wij sinds maart gelukkig weer volop aan de slag. Wat is het fijn om u allemaal weer te zien en u de ontspanning en verzorging te geven die u verdient!

  De zomer is ingeluid met meer vrijheid en mogelijkheden, zonder mondkapje maar met behoud van anderhalve meter afstand. Ook bij De Voetverwenpraktijk worden deze regels nageleefd.

  Gun uzelf in weer een moment van ontspanning gecombineerd met professionele verzorging van uw voeten en maak snel een afspraak! Voor elke nieuwe cliënt ligt er een verzorgingsproduct klaar als welkomstgeschenk.

  En bent u benieuwd hoe anderen een bezoek aan De Voetverwenpraktijk hebben ervaren? Neem dán even de tijd om de reacties in ons Gastenboek te lezen.

  Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op (06-20347657 / ook via WhatsApp is mogelijk) óf stuur een e-mailbericht middels het contactformulier.

  Graag tot ziens bij De Voetverwenpraktijk!

Nóg meer service:

De Shoefresh

Een stukje extra service! Uw schoenen opgefrist en ontdaan van geurtjes, bacteriën en schimmels terwijl u in de behandelstoel zit. Zo stapt u na uw behandeling in frisse, gedesinfecteerde en warme schoenen.

De Shoefresh biedt de  ideale combinatie van steriliseren –middels ozontechnologie- en drogen van de schoenen van binnenuit.

Leuk om te geven:

De Voet Verwen Cadeaubon: Verras een ander of laat uzelf verrassen met De Voet Verwen Cadeaubon! Interesse? Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mailbericht naar info@devoetverwenpraktijk.nl.

 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Acties

  Heeft u dat uurtje ontspanning en de professionele zorg voor uw voeten het afgelopen jaar ook zo gemist? Wacht dan niet langer en maak een afspraak!
  Acties
 • Afspraak maken?

  In de maand september kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt. Wilt u hierna een afspraak maken? Maak dan gebruik van het contactformulier via onderstaande button.
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.