• Het is weer zomer! Met de vakantie in het verschiet, vragen uw voeten om een volledige voetverzorging waarbij u en uw voeten op professionele wijze en met zorg in de watten worden gelegd.

  En ziet u uw nagels na afloop graag gelakt? Dat kan! Als nieuwe cliënt van De Voetverwenpraktijk heeft u keuze uit het assortiment van Depend 02*) en het gekozen kleurtje krijgt u na afloop mee naar huis als welkomstgeschenk. Liever niet lakken? Dan kan de behandeling worden afgesloten met een voetmassage.

  *) Depend 02 is een zuurstof doorlatende nagellak welke de nagels niet afsluit. Voor gezonde nagels, maar ook geschikt voor mycosenagels (schimmelnagels).  Met Depend 02 kunt u uw mycosenagels camoufleren én tegelijkertijd behandelen met een mycose(schimmel)werend product.

Nóg meer service:

De Shoefresh

Een stukje extra service! Uw schoenen opgefrist en ontdaan van geurtjes, bacteriën en schimmels terwijl u in de behandelstoel zit. Zo stapt u na uw behandeling in frisse, gedesinfecteerde en warme schoenen.

De Shoefresh biedt de  ideale combinatie van steriliseren –middels ozontechnologie- en drogen van de schoenen van binnenuit.

Leuk om te geven:

De Voet Verwen Cadeaubon: Verras een ander of laat uzelf verrassen met De Voet Verwen Cadeaubon! Interesse? Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mailbericht naar info@devoetverwenpraktijk.nl.

 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Acties

  Zomer! Geen beter excuus om uw voeten in de watten te leggen. Een volledige voetbehandeling vraagt na afloop om een nagellakje van Depend o2...
  Acties
 • Afspraak maken?

  U bent van harte welkom! Neem telefonisch contact op óf maak gebruik van het contactformulier. Onze openingstijden vindt u onder "contact".
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.