• Het hóéft natuurlijk niet persé Vaderdag te zijn om onze vaders te verwennen. Maar dat we hen ontzettend waarderen, kunnen we op 17 juni nog eens extra benadrukken! Een lekker ontbijtje en/of een verrassende cadeaubon van De Voetverwenpraktijk.

  Deze cadeaubon is natuurlijk inwisselbaar voor een volledige pedicurebehandeling maar óók voor bijvoorbeeld een uitgebreide voet- en onderbeenmassage. Op de pagina “behandelingen” kunt u de diverse behandelingen terugvinden. Één ding staat zeker vast: Vader gaat gegarandeerd met een ontspannen gevoel en zachte voeten weer huiswaarts!

  Vraag telefonisch een cadeaubon aan of maak snel een afspraak!

Nóg meer service:

De Shoefresh

Uw schoenen opgefrist en ontdaan van geurtjes, bacteriën en schimmels terwijl u in de behandelstoel zit. Zo stapt u na uw behandeling in frisse, gedesinfecteerde en warme schoenen!

De Shoefresh biedt de  ideale combinatie van steriliseren –middels ozontechnologie- en drogen van de schoenen van binnenuit.

Heeft u mycose(schimmel)nagels en/of mycose tussen de tenen (zwemmerseczeem) dan moet u er rekening mee houden dat herbesmetting vanuit de schoenen altijd op de loer ligt. De schimmel huist immers graag in de warme vochtige schoen en is niet van plan om vrijwillig te vertrekken… Om dit tegen te gaan heb ik de Shoefresh aangeschaft alszijnde een stukje extra service én als onderdeel van de bestrijding tegen nagels- en huid die aangetast zijn door mycose (schimmels).

Leuk om te geven:

De Voet Verwen Cadeaubon: Verras een ander of laat uzelf verrassen met De Voet Verwen Cadeaubon! Interesse? Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mailbericht naar info@devoetverwenpraktijk.nl.

 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Acties

  Op 17 juni is het Vaderdag! Nog op zoek naar een fijn cadeau waarbij het noodzakelijke met het aangename gecombineerd kan worden? Klik dan snel door...............
  Acties
 • Afspraak maken?

  Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan (telefonisch) contact met mij op.

  Ik kijk uit naar uw komst!
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.