• De zomer is bijna weer ten einde...

  Niet alleen zijn onze voeten heerlijk gebruind door de zomerzon, ook hebben zij best wat te verduren gehad door o.a. het dragen van slippers (denk met name aan de hielen)! En dus kunnen zij best een verwenmomentje gebruiken.

  Herkend u uw voeten hierin? Maak dan een afspraak en gun uzelf en uw voeten tijd voor een zorgzaam en ontspannen moment.

  Naast een volledige (pedicure)voetbehandeling zijn er ook diverse heilzame behandelingen zoals De Voet Verwen Behandeling en een paraffinepakking. Meer hierover kunt u teruglezen onder het kopje “Behandelingen”.

  En bent u benieuwd hoe anderen een bezoek aan De Voetverwenpraktijk hebben ervaren? Neem dán even de tijd om de reacties in ons Gastenboek te lezen.

  Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op óf stuur een e-mailbericht naar info@devoetverwenpraktijk.nl

  Graag tot ziens bij De Voetverwenpraktijk!

Nóg meer service:

De Shoefresh

Een stukje extra service! Uw schoenen opgefrist en ontdaan van geurtjes, bacteriën en schimmels terwijl u in de behandelstoel zit. Zo stapt u na uw behandeling in frisse, gedesinfecteerde en warme schoenen.

De Shoefresh biedt de  ideale combinatie van steriliseren –middels ozontechnologie- en drogen van de schoenen van binnenuit.

Leuk om te geven:

De Voet Verwen Cadeaubon: Verras een ander of laat uzelf verrassen met De Voet Verwen Cadeaubon! Interesse? Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mailbericht naar info@devoetverwenpraktijk.nl.

 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Acties

  De zomer is haast weer ten einde... Gun uzelf en uw voeten een verwenmoment en goede verzorging voor zij binnenkort weer de sokken en schoenen in gaan!
  Acties
 • Afspraak maken?

  U bent van harte welkom! Neem telefonisch contact op óf maak gebruik van het contactformulier. Onze openingstijden vindt u onder "contact".
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.