• Wij zijn ontzettend blij dat wij weer aan de slag mogen!

  In deze onwerkelijke tijd moesten wij bijna 3 maanden het werk neerleggen en hebben wij u en uw voeten niet de verzorging en ontspanning kunnen geven die u verdient. Het komt recht vanuit het hart wanneer wij zeggen: “wij hebben u gemist!”

  Het voorjaar is officieel van start gegaan en we hopen op genoeg Lentezon en wie weet binnen niet al te lange tijd weer de open schoenen.

  Gun uzelf in deze tijd een moment van ontspanning gecombineerd met professionele verzorging van uw voeten en maak snel een afspraak! Voor elke nieuwe cliënt ligt er een verzorgingsproduct klaar als welkomstgeschenk.

  En bent u benieuwd hoe anderen een bezoek aan De Voetverwenpraktijk hebben ervaren? Neem dán even de tijd om de reacties in ons Gastenboek te lezen.

  Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op (06-20347657 / ook via WhatsApp is mogelijk) óf stuur een e-mailbericht middels het contactformulier.

  Graag tot ziens bij De Voetverwenpraktijk!

Nóg meer service:

De Shoefresh

Een stukje extra service! Uw schoenen opgefrist en ontdaan van geurtjes, bacteriën en schimmels terwijl u in de behandelstoel zit. Zo stapt u na uw behandeling in frisse, gedesinfecteerde en warme schoenen.

De Shoefresh biedt de  ideale combinatie van steriliseren –middels ozontechnologie- en drogen van de schoenen van binnenuit.

Leuk om te geven:

De Voet Verwen Cadeaubon: Verras een ander of laat uzelf verrassen met De Voet Verwen Cadeaubon! Interesse? Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mailbericht naar info@devoetverwenpraktijk.nl.

 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Acties

  Wij mogen weer aan het werk! Heeft u dat uurtje ontspanning en de professionele zorg voor uw voeten ook zo gemist? Maak dan snel een afspraak!
  Acties
 • Afspraak maken?

  U bent van harte welkom! Neem telefonisch contact op óf maak gebruik van het contactformulier. Onze openingstijden vindt u onder "contact".
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.