gastenboek

Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

 

Klik hier om een bericht te plaatsen.

Monique heeft geschreven op 28 november 2019 om 12:50:
Wat een fijne behandeling, echt een verwennerij voor mij en mijn voeten! Ik ga zeker vaste klant worden. Dankjewel Karin!
Kurt Mauser heeft geschreven op 22 november 2019 om 17:20:
Elke behandeling bij Karin is opnieuw een ware weldaad voor mijn voeten. Deskundig en met veel aandacht voert zij de behandelingen uit en neemt daarbij de tijd die ervoor nodig is. Mijn voeten blij, ik blij. Kortom, een echte aanrader. Op een schaal van 1 tot 10: 11 punten!
Alina Vredevoogd heeft geschreven op 18 november 2019 om 21:20:
Ben dolblij met mijn voetjes sinds ik bij Karin ben geweest. Had al jaren last van probleemnagels en durfde nooit naar een pedicure. Ik ben inmiddels twee keer bij Karin geweest en het resultaat mag er wezen. Karin is heel kundig en straalt een enorme rust uit, waardoor de behandeling een waar genot is. Ik verheug me nu al op de volgende afspraak.
Rian heeft geschreven op 18 november 2019 om 20:28:
Ik had achter de auto van Karin gereden en gelezen:Voetverwenpraktijk .Dat sprak mij aan dus ik maakte n afspraak. Een warm voetenbadje stond klaar en dat voelde erg prettig.Karin stelde me allerlei vragen over mijn voeten. Zo kreeg zij er n beeld van. Vervolgens was heel de behandeling heerlijke verwennerij.Warme doekjes,creme en n prettig gesprek met Karin onder genot van n kopje thee. Inmiddels ben ik vaste klant geworden.
Jolanda heeft geschreven op 12 november 2019 om 19:14:
Kom elke acht weken bij Karin eerste keer was omdat ik een likdoorn had die is keurig verwijderd geen last meer van gehad. De voet verwenpraktijk doet z'n naam eer aan hier worden je voeten echt verwend / goed behandeld, na de behandeling lekkere warme doekjes en een fijne crème. Een lakje op de nagels maakt het helemaal af.

Laat een bericht achter

 
 
 
captcha
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Cadeaubon

  Gunt u een dierbare ook een ontspannen volledige voetbehandeling, een voetverwenbehandeling of misschien beiden? Vraag dan een leuk verpakte cadeaubon aan via onderstaande button!
  Cadeaubon
 • Afspraak maken?

  Onze agenda is tot juni goed gevuld. Wilt u alvast een afspraak maken om uw voeten "zomervakantieklaar" te maken? Neem dan nu al contact op om een afspraak te maken voor juni, juli of augustus.
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.