gastenboek

Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

 

Klik hier om een bericht te plaatsen.

Jessica heeft geschreven op 12 november 2019 om 18:49:
Het is voor mijn voeten altijd een feestje! Na de behandeling voelen mijn hielen weer een stuk zachter. En de nagels zien er weer tip top uit. In de zomer worden ze meteen gelakt. En dat alles tijdens een heerlijk kop thee.
Kim Heesterbeek-Hessels heeft geschreven op 3 juni 2019 om 14:03:
Karin geeft echt een heerlijke behandeling en daarbij goed advies. Voeten en nagels zien er weer helemaal netjes en summerproof uit. Bedankt!
Amy heeft geschreven op 4 februari 2019 om 19:56:
Wat een fijne behandeling! Er stond bij binnenkomst al een warm voetenbadje klaar wat erg prettig was gezien de sneeuw buiten. Na een zorgvuldige inspectie van mijn voeten, ging Karin aan de slag met de 'behandeling'. Daarbij was ze zachtaardig en gaf precies aan wat ze ging doen. Ook kreeg ik advies voor het verzorgen van mijn droge huid en de stand van mijn voeten. Na anderhalf uur voelde mijn voeten weer heerlijk zacht en was de aanleiding voor mijn afspraak verholpen. Dankjewel en tot over een aantal weken!
K. Mauser heeft geschreven op 9 december 2018 om 11:49:
Recent ben ik voor de tweede keer bij Karin gewest voor een voetbehandeling. De naam "Voetverwenpraktijk" is hier volledig op zijn plaats, haar deskundige en rustgevende manier van werken was voor mij een aangename ervaring. Zij kijkt naar de voeten en niet naar de klok, dat heb ik weleens anders meegemaakt. Met andere woorden, een aanrader. Ik kijk al uit naar de volgende afspraak.
Margaretha van Broekhoven heeft geschreven op 6 september 2018 om 10:04:
Vorige week ben ik voor het eerst bij Karin geweest. Karin is een kundige vrouw die haar vak goed verstaat en daarnaast de volledige tijd en rust neemt om de juiste aandacht aan de klant te geven. Ik heb mijn eerste behandeling als zeer ontspannen ervaren en ik vond het ook erg gezellig. Na afloop was ik erg enthousiast en heb ik meteen twee nieuwe afspraken ingepland. Ik kan iedereen aanbevelen om een keer een afspraak bij Karin in te plannen.

Laat een bericht achter

 
 
 
captcha
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Cadeaubon

  Gunt u een dierbare ook een ontspannen volledige voetbehandeling, een voetverwenbehandeling of misschien beiden? Vraag dan een leuk verpakte cadeaubon aan via onderstaande button!
  Cadeaubon
 • Afspraak maken?

  Onze agenda is tot juni goed gevuld. Wilt u alvast een afspraak maken om uw voeten "zomervakantieklaar" te maken? Neem dan nu al contact op om een afspraak te maken voor juni, juli of augustus.
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.