• 12 APR 80
  • 24
  Gastenboek

  Gastenboek

  Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

   

  Klik hier om een bericht te plaatsen.

  Chantal heeft geschreven op 7 februari 2016 om 12:30:
  Wat een service krijg je hier. Een heerlijk relax moment. Mijn voeten zin er weer netjes uit. Karin bedankt!
  Hilde van Heusen heeft geschreven op 23 januari 2016 om 14:42:
  Een heerlijk avondje voetverwennerij; totaalbehandeling incl. massage en paraffinebehandeling; mijn voetjes hebben het verdiend!
  Henny Fonk heeft geschreven op 21 januari 2016 om 14:50:
  Wat was het weer een verwennerij voor mijn voeten vanmorgen bij Karin. Ze doet niet alleen maar je voeten verzorgen zoals elke pedicure, maar doet er nog heel veel extra's naast zonder dat het je extra geld kost.Het begint al met een heerlijk warm voetenbadje. Als een voet klaar is wordt hij lekker warm ingepakt in voetenzak voor ze aan de andere begint. Tevens worden je voeten aan het einde van de behandeling nog eens lekker ingepakt in warme doeken. En als kers op de taart nog een heerlijk cremebehandeling als afsluiter. Wie wil dat nu niet? Kortom: Karin is een pedicure die weet hoe ze iemand in de watten moet leggen en heeft ontzettend veel hart voor haar werk.Kijk er elke keer weer naar uit om naar haar toe te gaan.
  joan van der linden heeft geschreven op 6 november 2015 om 15:23:
  Ik ben nu al een aantal keren geweest bij Karin en elke behandeling is opnieuw weer een feestje. Ook steeds andere en aanvullende producten en sinds kort een soort van oventje waar warme zachte hand(ehh..voet)doekjes uit komen als afsluiting, héérlijk!! Volgende afspraak staat alweer 😉
  Jessica heeft geschreven op 5 november 2015 om 12:50:
  ik heb me laten verleiden voor een been- en voetmassage. Heerlijk, ontspannend, niet kletsen als je niet wil. Zeker een aanrader.

  Laat een bericht achter

   
   
   
  captcha
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Plaats een bericht →
 • Geplaatst door Marjan op 22 mei 2015, 00:18

  Genoten van een heerlijke uitgebreide behandeling bij de Voetverwenpraktijk. Een absolute aanrader!! Mijn voeten mogen gezien worden deze zomer.

  Reageren →
 • Geplaatst door Joan van der Linden op 22 mei 2015, 18:09

  Ik heb een hele goede, professionele en ontspannen voetbehandeling gehad en geen last meer van mijn pijnlijke plekjes en bijna ingegroeide nagel! Heerlijk zachte en mooie voeten nu, ik maak snel weer een afspraak en kies dan een van de mooie nagellakjes!

  ps de voetencrème met vitamine E werkt echt goed, is een aanrader!

  Reageren →
 • Geplaatst door Kari op 26 mei 2015, 20:44

  Aanrader! Heerlijk ontspannen in een professionele behandelruimte. Vriendelijk en met een luisterend oor voor je wensen. Laat de zomer nu maar komen. Mijn voetjes zijn er klaar voor.

  Reageren →
 • Geplaatst door Karima op 31 mei 2015, 19:32

  Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd zeer professioneel behandeld worden in een sfeervolle ruimte?….. dat is waar de voetverwenpraktijk voor staat! Karin is niet alleen goed in haar werk, maar ook heel gastvrij. Je voelt je bij haar enorm op je gemak, waarbij ondertussen de voeten goed onder handen worden genomen. Er zijn ook zeer goede, niet prijzige producten te koop die niet zomaar "aangesmeerd" worden, maar alleen aangeraden worden als het echt nodig is. Kortom….een aanrader voor iedereen!

  Reageren →
 • Geplaatst door Linda Rijvers op 6 juni 2015, 12:15

  Vandaag bij Karin voor het eerst mijn benen laten harsen. Wel even spannend maar door de rustige manier van behandelen en gezellige gesprekken is het alles meegevallen!

  Reageren →

Laat een bericht achter

Reactie annuleren