Een ontspannen voor Twee… Óók dit kan bij De Voetverwenpraktijk!

Op zoek naar een leuk en warm Kerstcadeau voor moeder en dochter/zoon, voor zussen, voor vriendinnen of voor partners? Al eens gedacht aan een ontspannen moment voor twee binnen de muren van De Voetverwenpraktijk?

Us-time, in de vorm van een Voet Verwen Behandeling. Terwijl de één ontspanning opdoet in een aangenaam voetenbad ervaart de ander een fijne scrub aan de onderbenen en voeten. Gevolgd door een vochtinbrengend masker waarbij de onderbenen en voeten lekker warm worden ingepakt en er tijd is voor een een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje thee of koffie. Afsluitend met een heerlijk rustmoment, een ontspannen en uitgebreide onderbeen- en voetmassage die de energiestroom in het lichaam stimuleert en de doorbloeding opwekt. U gaat gegarandeerd met een warm gevoel weer huiswaarts! Behandeltijd ca. 90 minuten.

Speciaal voor de feestdagen én tijdens de wintermaanden kunt u samen tegen een gereduceerd tarief van € 24,50 p.p. genieten van De Voet Verwen Behandeling. Vraag voor de feestdagen nog een cadeaubon aan of maak snel een afspraak voor in het nieuwe jaar! (Tarief ook geldig voor enkelvoudige Voet Verwen Behandelingen gedurende voornoemde periode.)

Leave a reply