gastenboek

Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

 

Klik hier om een bericht te plaatsen.

Helma heeft geschreven op 8 mei 2022 om 19:31:
Een heerlijke vakantie in Nederland ligt achter me met als kroon een heerlijke pedicure bij Karin!Dank je Karin het was weer top en mijn voeten kunnen er weer een jaar tegen!Liebe Grüße uit oostenrijk!
Karen heeft geschreven op 18 april 2022 om 23:33:
Een zorgzame en professionele pedicure die waarmaakt wat zij op haar website schrijft. Zij doet de naam Voetverwenpraktijk eer aan! Ik kom zeker nog een keer terug. Dankjewel Karin!
Peggy heeft geschreven op 17 maart 2022 om 10:53:
Vandaag mijn voeten lekker laten verwennen door Karin, was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer
Marlijn Thomassen heeft geschreven op 16 maart 2022 om 21:41:
Voetverwenpraktijk; de naam zegt al alles. Fijne pedicure praktijk met een hele prettige sfeer. Karin is erg deskundig. Ik liep op wolkjes de deur weer uit !
Helma Claessens heeft geschreven op 8 juli 2021 om 18:26:
Z‘n heerlijke verwen beurt voor mijn voeten gehad! Alle voeten verdienen een voetverwenpraktijk in de buurt! Volgend jaar weer van A naar NL

Laat een bericht achter

 
 
 
captcha
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Cadeaubon

  Gunt u een dierbare ook een ontspannen volledige voetbehandeling, een voetverwenbehandeling of misschien beiden? Vraag dan een leuk verpakte cadeaubon aan via onderstaande button!
  Cadeaubon
 • Afspraak maken?

  Onze agenda is tot juni goed gevuld. Wilt u alvast een afspraak maken om uw voeten "zomervakantieklaar" te maken? Neem dan nu al contact op om een afspraak te maken voor juni, juli of augustus.
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.