• 12 APR 80
  • 24
  Gastenboek

  Gastenboek

  Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

   

  Klik hier om een bericht te plaatsen.

  Kim Wijten heeft geschreven op 16 juni 2020 om 17:32:
  Vandaag mijn eerste behandeling bij Karin gehad. Ik ben zeer gastvrij ontvangen en heel erg tevreden over het resultaat. En kijk uit naar de volgende behandeling! Ik kan het iedereen aanraden.
  Monique heeft geschreven op 28 november 2019 om 12:50:
  Wat een fijne behandeling, echt een verwennerij voor mij en mijn voeten! Ik ga zeker vaste klant worden. Dankjewel Karin!
  Kurt Mauser heeft geschreven op 22 november 2019 om 17:20:
  Elke behandeling bij Karin is opnieuw een ware weldaad voor mijn voeten. Deskundig en met veel aandacht voert zij de behandelingen uit en neemt daarbij de tijd die ervoor nodig is. Mijn voeten blij, ik blij. Kortom, een echte aanrader. Op een schaal van 1 tot 10: 11 punten!
  Alina Vredevoogd heeft geschreven op 18 november 2019 om 21:20:
  Ben dolblij met mijn voetjes sinds ik bij Karin ben geweest. Had al jaren last van probleemnagels en durfde nooit naar een pedicure. Ik ben inmiddels twee keer bij Karin geweest en het resultaat mag er wezen. Karin is heel kundig en straalt een enorme rust uit, waardoor de behandeling een waar genot is. Ik verheug me nu al op de volgende afspraak.
  Rian heeft geschreven op 18 november 2019 om 20:28:
  Ik had achter de auto van Karin gereden en gelezen:Voetverwenpraktijk .Dat sprak mij aan dus ik maakte n afspraak. Een warm voetenbadje stond klaar en dat voelde erg prettig.Karin stelde me allerlei vragen over mijn voeten. Zo kreeg zij er n beeld van. Vervolgens was heel de behandeling heerlijke verwennerij.Warme doekjes,creme en n prettig gesprek met Karin onder genot van n kopje thee. Inmiddels ben ik vaste klant geworden.

  Laat een bericht achter

   
   
  captcha
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Plaats een bericht →
 • Geplaatst door Marjan op 22 mei 2015, 00:18

  Genoten van een heerlijke uitgebreide behandeling bij de Voetverwenpraktijk. Een absolute aanrader!! Mijn voeten mogen gezien worden deze zomer.

  Reageren →
 • Geplaatst door Joan van der Linden op 22 mei 2015, 18:09

  Ik heb een hele goede, professionele en ontspannen voetbehandeling gehad en geen last meer van mijn pijnlijke plekjes en bijna ingegroeide nagel! Heerlijk zachte en mooie voeten nu, ik maak snel weer een afspraak en kies dan een van de mooie nagellakjes!

  ps de voetencrème met vitamine E werkt echt goed, is een aanrader!

  Reageren →
 • Geplaatst door Kari op 26 mei 2015, 20:44

  Aanrader! Heerlijk ontspannen in een professionele behandelruimte. Vriendelijk en met een luisterend oor voor je wensen. Laat de zomer nu maar komen. Mijn voetjes zijn er klaar voor.

  Reageren →
 • Geplaatst door Karima op 31 mei 2015, 19:32

  Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd zeer professioneel behandeld worden in een sfeervolle ruimte?….. dat is waar de voetverwenpraktijk voor staat! Karin is niet alleen goed in haar werk, maar ook heel gastvrij. Je voelt je bij haar enorm op je gemak, waarbij ondertussen de voeten goed onder handen worden genomen. Er zijn ook zeer goede, niet prijzige producten te koop die niet zomaar "aangesmeerd" worden, maar alleen aangeraden worden als het echt nodig is. Kortom….een aanrader voor iedereen!

  Reageren →
 • Geplaatst door Linda Rijvers op 6 juni 2015, 12:15

  Vandaag bij Karin voor het eerst mijn benen laten harsen. Wel even spannend maar door de rustige manier van behandelen en gezellige gesprekken is het alles meegevallen!

  Reageren →

Laat een bericht achter

Reactie annuleren