gastenboek

Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

 

Klik hier om een bericht te plaatsen.

Yvonne de Winter heeft geschreven op 14 juni 2021 om 11:19:
Heerlijke voetverwenbehandeling gehad van Karin. Echt genoten ! Karin neemt de tijd en creëert een rustige sfeer. Bedankt weer 👍
Colette heeft geschreven op 4 juni 2021 om 09:51:
Was op zoek naar een voetpedicue en kwam op de website van Karin terecht de voeten verwen praktijk!! Je voeten worden écht verwend, de kennis van Karin en de rust is in één woord top! Kortom een heerlijk ontspannen uurtje en met mooie gelakte voetjes naar huis.
Willemien heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 15:23:
Het is heel belangrijk om je voeten goed te verzorgen. Daarom kan ik iedereen de voetverwenpraktijk van Karin aanbevelen. De behandeling is perfect en in alle rust en alles ook nog coronaproof. Ook worden na afloop je nagels nog netjes gelakt als je dat wilt. Kortom je stapt weer als een dame naar buiten.
Manon heeft geschreven op 15 oktober 2020 om 18:55:
Mijn vriend en ik zijn beide erg goed geholpen door Karin. Onze voeten zijn nu nog mooier dan ze al waren! We kunnen er weer even tegen aan, mocht het nodig zijn dan maken we zeker een nieuwe afspraak.
Kim Wijten heeft geschreven op 16 juni 2020 om 17:32:
Vandaag mijn eerste behandeling bij Karin gehad. Ik ben zeer gastvrij ontvangen en heel erg tevreden over het resultaat. En kijk uit naar de volgende behandeling! Ik kan het iedereen aanraden.

Laat een bericht achter

 
 
 
captcha
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Cadeaubon

  Gunt u een dierbare ook een ontspannen volledige voetbehandeling, een voetverwenbehandeling of misschien beiden? Vraag dan een leuk verpakte cadeaubon aan via onderstaande button!
  Cadeaubon
 • Afspraak maken?

  Onze agenda is tot juni goed gevuld. Wilt u alvast een afspraak maken om uw voeten "zomervakantieklaar" te maken? Neem dan nu al contact op om een afspraak te maken voor juni, juli of augustus.
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.