• 12 APR 80
  • 24
  Gastenboek

  Gastenboek

  Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

   

  Klik hier om een bericht te plaatsen.

  Jolanda heeft geschreven op 12 november 2019 om 19:14:
  Kom elke acht weken bij Karin eerste keer was omdat ik een likdoorn had die is keurig verwijderd geen last meer van gehad. De voet verwenpraktijk doet z'n naam eer aan hier worden je voeten echt verwend / goed behandeld, na de behandeling lekkere warme doekjes en een fijne crème. Een lakje op de nagels maakt het helemaal af.
  Jessica heeft geschreven op 12 november 2019 om 18:49:
  Het is voor mijn voeten altijd een feestje! Na de behandeling voelen mijn hielen weer een stuk zachter. En de nagels zien er weer tip top uit. In de zomer worden ze meteen gelakt. En dat alles tijdens een heerlijk kop thee.
  Kim Heesterbeek-Hessels heeft geschreven op 3 juni 2019 om 14:03:
  Karin geeft echt een heerlijke behandeling en daarbij goed advies. Voeten en nagels zien er weer helemaal netjes en summerproof uit. Bedankt!
  Amy heeft geschreven op 4 februari 2019 om 19:56:
  Wat een fijne behandeling! Er stond bij binnenkomst al een warm voetenbadje klaar wat erg prettig was gezien de sneeuw buiten. Na een zorgvuldige inspectie van mijn voeten, ging Karin aan de slag met de 'behandeling'. Daarbij was ze zachtaardig en gaf precies aan wat ze ging doen. Ook kreeg ik advies voor het verzorgen van mijn droge huid en de stand van mijn voeten. Na anderhalf uur voelde mijn voeten weer heerlijk zacht en was de aanleiding voor mijn afspraak verholpen. Dankjewel en tot over een aantal weken!
  K. Mauser heeft geschreven op 9 december 2018 om 11:49:
  Recent ben ik voor de tweede keer bij Karin gewest voor een voetbehandeling. De naam "Voetverwenpraktijk" is hier volledig op zijn plaats, haar deskundige en rustgevende manier van werken was voor mij een aangename ervaring. Zij kijkt naar de voeten en niet naar de klok, dat heb ik weleens anders meegemaakt. Met andere woorden, een aanrader. Ik kijk al uit naar de volgende afspraak.

  Laat een bericht achter

   
   
  captcha
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Plaats een bericht →
 • Geplaatst door Marjan op 22 mei 2015, 00:18

  Genoten van een heerlijke uitgebreide behandeling bij de Voetverwenpraktijk. Een absolute aanrader!! Mijn voeten mogen gezien worden deze zomer.

  Reageren →
 • Geplaatst door Joan van der Linden op 22 mei 2015, 18:09

  Ik heb een hele goede, professionele en ontspannen voetbehandeling gehad en geen last meer van mijn pijnlijke plekjes en bijna ingegroeide nagel! Heerlijk zachte en mooie voeten nu, ik maak snel weer een afspraak en kies dan een van de mooie nagellakjes!

  ps de voetencrème met vitamine E werkt echt goed, is een aanrader!

  Reageren →
 • Geplaatst door Kari op 26 mei 2015, 20:44

  Aanrader! Heerlijk ontspannen in een professionele behandelruimte. Vriendelijk en met een luisterend oor voor je wensen. Laat de zomer nu maar komen. Mijn voetjes zijn er klaar voor.

  Reageren →
 • Geplaatst door Karima op 31 mei 2015, 19:32

  Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd zeer professioneel behandeld worden in een sfeervolle ruimte?….. dat is waar de voetverwenpraktijk voor staat! Karin is niet alleen goed in haar werk, maar ook heel gastvrij. Je voelt je bij haar enorm op je gemak, waarbij ondertussen de voeten goed onder handen worden genomen. Er zijn ook zeer goede, niet prijzige producten te koop die niet zomaar "aangesmeerd" worden, maar alleen aangeraden worden als het echt nodig is. Kortom….een aanrader voor iedereen!

  Reageren →
 • Geplaatst door Linda Rijvers op 6 juni 2015, 12:15

  Vandaag bij Karin voor het eerst mijn benen laten harsen. Wel even spannend maar door de rustige manier van behandelen en gezellige gesprekken is het alles meegevallen!

  Reageren →

Laat een bericht achter

Reactie annuleren