• 12 APR 80
  • 24
  Gastenboek

  Gastenboek

  Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

   

  Klik hier om een bericht te plaatsen.

  Helma Claessens heeft geschreven op 8 juli 2021 om 18:26:
  Z‘n heerlijke verwen beurt voor mijn voeten gehad! Alle voeten verdienen een voetverwenpraktijk in de buurt! Volgend jaar weer van A naar NL
  Yvonne de Winter heeft geschreven op 14 juni 2021 om 11:19:
  Heerlijke voetverwenbehandeling gehad van Karin. Echt genoten ! Karin neemt de tijd en creëert een rustige sfeer. Bedankt weer 👍
  Colette heeft geschreven op 4 juni 2021 om 09:51:
  Was op zoek naar een voetpedicue en kwam op de website van Karin terecht de voeten verwen praktijk!! Je voeten worden écht verwend, de kennis van Karin en de rust is in één woord top! Kortom een heerlijk ontspannen uurtje en met mooie gelakte voetjes naar huis.
  Willemien heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 15:23:
  Het is heel belangrijk om je voeten goed te verzorgen. Daarom kan ik iedereen de voetverwenpraktijk van Karin aanbevelen. De behandeling is perfect en in alle rust en alles ook nog coronaproof. Ook worden na afloop je nagels nog netjes gelakt als je dat wilt. Kortom je stapt weer als een dame naar buiten.
  Manon heeft geschreven op 15 oktober 2020 om 18:55:
  Mijn vriend en ik zijn beide erg goed geholpen door Karin. Onze voeten zijn nu nog mooier dan ze al waren! We kunnen er weer even tegen aan, mocht het nodig zijn dan maken we zeker een nieuwe afspraak.

  Laat een bericht achter

   
   
   
  captcha
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Plaats een bericht →
 • Geplaatst door Marjan op 22 mei 2015, 00:18

  Genoten van een heerlijke uitgebreide behandeling bij de Voetverwenpraktijk. Een absolute aanrader!! Mijn voeten mogen gezien worden deze zomer.

  Reageren →
 • Geplaatst door Joan van der Linden op 22 mei 2015, 18:09

  Ik heb een hele goede, professionele en ontspannen voetbehandeling gehad en geen last meer van mijn pijnlijke plekjes en bijna ingegroeide nagel! Heerlijk zachte en mooie voeten nu, ik maak snel weer een afspraak en kies dan een van de mooie nagellakjes!

  ps de voetencrème met vitamine E werkt echt goed, is een aanrader!

  Reageren →
 • Geplaatst door Kari op 26 mei 2015, 20:44

  Aanrader! Heerlijk ontspannen in een professionele behandelruimte. Vriendelijk en met een luisterend oor voor je wensen. Laat de zomer nu maar komen. Mijn voetjes zijn er klaar voor.

  Reageren →
 • Geplaatst door Karima op 31 mei 2015, 19:32

  Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd zeer professioneel behandeld worden in een sfeervolle ruimte?….. dat is waar de voetverwenpraktijk voor staat! Karin is niet alleen goed in haar werk, maar ook heel gastvrij. Je voelt je bij haar enorm op je gemak, waarbij ondertussen de voeten goed onder handen worden genomen. Er zijn ook zeer goede, niet prijzige producten te koop die niet zomaar "aangesmeerd" worden, maar alleen aangeraden worden als het echt nodig is. Kortom….een aanrader voor iedereen!

  Reageren →
 • Geplaatst door Linda Rijvers op 6 juni 2015, 12:15

  Vandaag bij Karin voor het eerst mijn benen laten harsen. Wel even spannend maar door de rustige manier van behandelen en gezellige gesprekken is het alles meegevallen!

  Reageren →

Laat een bericht achter

Reactie annuleren