gastenboek

Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

 

Klik hier om een bericht te plaatsen.

Helma heeft geschreven op 8 mei 2022 om 19:31:
Een heerlijke vakantie in Nederland ligt achter me met als kroon een heerlijke pedicure bij Karin!Dank je Karin het was weer top en mijn voeten kunnen er weer een jaar tegen!Liebe Grüße uit oostenrijk!
Karen heeft geschreven op 18 april 2022 om 23:33:
Een zorgzame en professionele pedicure die waarmaakt wat zij op haar website schrijft. Zij doet de naam Voetverwenpraktijk eer aan! Ik kom zeker nog een keer terug. Dankjewel Karin!
Peggy heeft geschreven op 17 maart 2022 om 10:53:
Vandaag mijn voeten lekker laten verwennen door Karin, was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer
Marlijn Thomassen heeft geschreven op 16 maart 2022 om 21:41:
Voetverwenpraktijk; de naam zegt al alles. Fijne pedicure praktijk met een hele prettige sfeer. Karin is erg deskundig. Ik liep op wolkjes de deur weer uit !
Helma Claessens heeft geschreven op 8 juli 2021 om 18:26:
Z‘n heerlijke verwen beurt voor mijn voeten gehad! Alle voeten verdienen een voetverwenpraktijk in de buurt! Volgend jaar weer van A naar NL
Yvonne de Winter heeft geschreven op 14 juni 2021 om 11:19:
Heerlijke voetverwenbehandeling gehad van Karin. Echt genoten ! Karin neemt de tijd en creëert een rustige sfeer. Bedankt weer 👍
Colette heeft geschreven op 4 juni 2021 om 09:51:
Was op zoek naar een voetpedicue en kwam op de website van Karin terecht de voeten verwen praktijk!! Je voeten worden écht verwend, de kennis van Karin en de rust is in één woord top! Kortom een heerlijk ontspannen uurtje en met mooie gelakte voetjes naar huis.
Willemien heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 15:23:
Het is heel belangrijk om je voeten goed te verzorgen. Daarom kan ik iedereen de voetverwenpraktijk van Karin aanbevelen. De behandeling is perfect en in alle rust en alles ook nog coronaproof. Ook worden na afloop je nagels nog netjes gelakt als je dat wilt. Kortom je stapt weer als een dame naar buiten.
Manon heeft geschreven op 15 oktober 2020 om 18:55:
Mijn vriend en ik zijn beide erg goed geholpen door Karin. Onze voeten zijn nu nog mooier dan ze al waren! We kunnen er weer even tegen aan, mocht het nodig zijn dan maken we zeker een nieuwe afspraak.
Kim Wijten heeft geschreven op 16 juni 2020 om 17:32:
Vandaag mijn eerste behandeling bij Karin gehad. Ik ben zeer gastvrij ontvangen en heel erg tevreden over het resultaat. En kijk uit naar de volgende behandeling! Ik kan het iedereen aanraden.
Monique heeft geschreven op 28 november 2019 om 12:50:
Wat een fijne behandeling, echt een verwennerij voor mij en mijn voeten! Ik ga zeker vaste klant worden. Dankjewel Karin!
Kurt Mauser heeft geschreven op 22 november 2019 om 17:20:
Elke behandeling bij Karin is opnieuw een ware weldaad voor mijn voeten. Deskundig en met veel aandacht voert zij de behandelingen uit en neemt daarbij de tijd die ervoor nodig is. Mijn voeten blij, ik blij. Kortom, een echte aanrader. Op een schaal van 1 tot 10: 11 punten!
Alina Vredevoogd heeft geschreven op 18 november 2019 om 21:20:
Ben dolblij met mijn voetjes sinds ik bij Karin ben geweest. Had al jaren last van probleemnagels en durfde nooit naar een pedicure. Ik ben inmiddels twee keer bij Karin geweest en het resultaat mag er wezen. Karin is heel kundig en straalt een enorme rust uit, waardoor de behandeling een waar genot is. Ik verheug me nu al op de volgende afspraak.
Rian heeft geschreven op 18 november 2019 om 20:28:
Ik had achter de auto van Karin gereden en gelezen:Voetverwenpraktijk .Dat sprak mij aan dus ik maakte n afspraak. Een warm voetenbadje stond klaar en dat voelde erg prettig.Karin stelde me allerlei vragen over mijn voeten. Zo kreeg zij er n beeld van. Vervolgens was heel de behandeling heerlijke verwennerij.Warme doekjes,creme en n prettig gesprek met Karin onder genot van n kopje thee. Inmiddels ben ik vaste klant geworden.
Jolanda heeft geschreven op 12 november 2019 om 19:14:
Kom elke acht weken bij Karin eerste keer was omdat ik een likdoorn had die is keurig verwijderd geen last meer van gehad. De voet verwenpraktijk doet z'n naam eer aan hier worden je voeten echt verwend / goed behandeld, na de behandeling lekkere warme doekjes en een fijne crème. Een lakje op de nagels maakt het helemaal af.
Jessica heeft geschreven op 12 november 2019 om 18:49:
Het is voor mijn voeten altijd een feestje! Na de behandeling voelen mijn hielen weer een stuk zachter. En de nagels zien er weer tip top uit. In de zomer worden ze meteen gelakt. En dat alles tijdens een heerlijk kop thee.
Kim Heesterbeek-Hessels heeft geschreven op 3 juni 2019 om 14:03:
Karin geeft echt een heerlijke behandeling en daarbij goed advies. Voeten en nagels zien er weer helemaal netjes en summerproof uit. Bedankt!
Amy heeft geschreven op 4 februari 2019 om 19:56:
Wat een fijne behandeling! Er stond bij binnenkomst al een warm voetenbadje klaar wat erg prettig was gezien de sneeuw buiten. Na een zorgvuldige inspectie van mijn voeten, ging Karin aan de slag met de 'behandeling'. Daarbij was ze zachtaardig en gaf precies aan wat ze ging doen. Ook kreeg ik advies voor het verzorgen van mijn droge huid en de stand van mijn voeten. Na anderhalf uur voelde mijn voeten weer heerlijk zacht en was de aanleiding voor mijn afspraak verholpen. Dankjewel en tot over een aantal weken!
K. Mauser heeft geschreven op 9 december 2018 om 11:49:
Recent ben ik voor de tweede keer bij Karin gewest voor een voetbehandeling. De naam "Voetverwenpraktijk" is hier volledig op zijn plaats, haar deskundige en rustgevende manier van werken was voor mij een aangename ervaring. Zij kijkt naar de voeten en niet naar de klok, dat heb ik weleens anders meegemaakt. Met andere woorden, een aanrader. Ik kijk al uit naar de volgende afspraak.
Margaretha van Broekhoven heeft geschreven op 6 september 2018 om 10:04:
Vorige week ben ik voor het eerst bij Karin geweest. Karin is een kundige vrouw die haar vak goed verstaat en daarnaast de volledige tijd en rust neemt om de juiste aandacht aan de klant te geven. Ik heb mijn eerste behandeling als zeer ontspannen ervaren en ik vond het ook erg gezellig. Na afloop was ik erg enthousiast en heb ik meteen twee nieuwe afspraken ingepland. Ik kan iedereen aanbevelen om een keer een afspraak bij Karin in te plannen.
Joan van der Linden heeft geschreven op 15 mei 2018 om 13:39:
Afgelopen week ben ik bij Karin geweest en heeft ze mijn nagels weer keurig verzorgd en mijn voeten verwend. De nagel van mijn grote teen was in februari blauw en beschadigd en had deels ook een scheurtje, niet fijn zo vóór de wintersport. Zij heeft ze toen keurig gelijmd met acryl en ervoor gezorgd dat ik zonder problemen in de skischoenen kon. De nagel heeft het keurig gehouden en het is er mooi uitgegroeid. Ook heeft ze mijn nagels heel mooi gelakt, ze heeft echt mooie trendy kleuren, de moeite waard om eens te proberen! Breng maar eens een bezoek aan de Voetverwenpraktijk, ik kan het echt iedereen aanraden!
Ely Verhoeven heeft geschreven op 7 mei 2018 om 12:55:
Mijn vriendin verrast met een voetverwenbehandeling voor 2! Een aanrader om cadeau te geven en te krijgen.
Ans heeft geschreven op 1 december 2017 om 10:21:
Mijn man en ik laten beide onze voeten verwennen door Karin. Karin is niet alleen heel professioneel maar ook een rust uitstralende vrouw. De kleine extra dingetjes zoals warme doekjes, voetenzak en massage maken alles compleet. Karin is een topper. Dank je wel voor alles. Tot snel. ??
Marianne Kattekamp van Druenen heeft geschreven op 1 december 2017 om 07:45:
Karin is erg vriendelijk en vooral zorgvuldig , zelfs van mijn teennagels ( die best moeilijk zijn ) weet ze iets netjes te maken . Bij twijfel gaat ze informeren bij collega , hoe eerlijk is dat . Ik ben zeer tevreden en kan Karin bij iedereen aan bevelen .
Lisette heeft geschreven op 30 november 2017 om 16:26:
Een bezoekje aan de voetverwenpraktijk is een uurtje ontspannen voor mij. Onlangs heb ik samen met mijn dochter genoten van een duo voetverwenbehandeling. Dat was buiten de vakkundige behandeling een erg gezellig moment voor ons met alles erop en eraan. Dankjewel Karin
Remco heeft geschreven op 27 november 2017 om 21:32:
Kort geleden een behandeling ondergaan (harsen rug). Zelfs een dergelijke behandeling maakt ze prettig en aangenaam door haar kundigheid en zorgzaamheid. Een aanrader!
Karima heeft geschreven op 23 april 2017 om 18:26:
Ik ben al vanaf het allereerste begin klant van de voetverwenpraktijk. Karin is een zeer deskundige pedicure die alles uit de kast haalt om je naast een goede behandeling ook een fijn en relaxed gevoel te geven. De behandeling is dan ook echt een verwenmomentje. Mjjn voetballende zoon heeft laatst ook in de stoel gezeten omdat zijn tenen en teennagels echt lijden onder het voetballen. Ook hier heeft Karin mooi en goed werk geleverd waardoor hij geen last meer in zijn voetbalschoenen heeft en zijn nagels er een stuk beter uit zien. Een echte aanrader voor alle jongens en meisjes die voetballen!!
Cindy Baerveldt heeft geschreven op 8 april 2017 om 20:59:
Ik heb nu een paar keer een pedicure behandeling gehad bij Karin en ben zeer tevreden. Karin is vriendelijk, zorgzaam, eerlijk en weet je heerlijk te laten ontspannen. Een fijne ruimte, lavendel geurkaarsje en uiteraard de behandeling zelf. Mijn voeten zijn als herboren. Zeker aan te raden zo vlak voor de zomer. Bedankt Karin en tot snel weer.
Joan van der Linden heeft geschreven op 16 december 2016 om 12:59:
Ik heb zojuist een paraffinebehandeling gehad bij De Voetverwenpraktijk en mijn voeten voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. Het paraffinebad ruikt ook lekker naar lavendel en het is erg leuk om deze behandeling te ervaren. Echt een aanrader!
Floor Hesseling heeft geschreven op 25 augustus 2016 om 23:42:
Hele lieve en kundige pedicure. De uitstraling van de mooie website komt ook echt terug in haar praktijk. Een aanrader! Heel veel groetjes, enorm bedankt en tot de volgende keer, Floor
Yvonne de Winter heeft geschreven op 16 juni 2016 om 16:30:
Voor de eerste keer van mijn leven naar de pedicure. Heerlijke behandeling en mijn voetjes zijn weer lekker zacht. Ik ga zeker nog een keertje terug.
Els Hoes heeft geschreven op 8 juni 2016 om 13:24:
Karin doet de naam van haar praktijk eer aan. Zij doet de voeten echt verwennen. Ze heeft bij mij een paar maanden geleden een blauwdruk van allebei mijn voeten gemaakt en daaruit bleek dan ik holvoeten had waardoor mijn voorvoeten zijn doorgezakt. Ze gaf mij advies om naar een podotherapeut te gaan en draag nu zooltjes in mijn schoenen met als resultaat eindelijk pijnloze voeten. Ze is echt zeer kundig, en vriendelijk en als ik een behandeling heb gehad loop ik weer op rozen!!!
Saskia heeft geschreven op 10 mei 2016 om 19:55:
Voetverwen behandeling gehad bij Karin, het was heerlijk ontspannen, scrubje, masker, heerlijke massage en als toetje een mooi lakje op de nagels, Karin gebruikt heerlijke producten en is een zeer professionele pedicure. Echt een aanrader, ben met een zeer tevreden in ontspannen gevoel naar buiten gegaan
Jessica van Noort heeft geschreven op 3 maart 2016 om 12:04:
Een heerlijke pedicure behandeling gehad. Met een warm voetenbadje, een zacht handeling en tot afsluiting zalige warme doeken om mijn voeten. Kopje thee erbij, heerlijke tijd voor mezelf. Dank je wel Karin
Chantal heeft geschreven op 7 februari 2016 om 12:30:
Wat een service krijg je hier. Een heerlijk relax moment. Mijn voeten zin er weer netjes uit. Karin bedankt!
Hilde van Heusen heeft geschreven op 23 januari 2016 om 14:42:
Een heerlijk avondje voetverwennerij; totaalbehandeling incl. massage en paraffinebehandeling; mijn voetjes hebben het verdiend!
Henny Fonk heeft geschreven op 21 januari 2016 om 14:50:
Wat was het weer een verwennerij voor mijn voeten vanmorgen bij Karin. Ze doet niet alleen maar je voeten verzorgen zoals elke pedicure, maar doet er nog heel veel extra's naast zonder dat het je extra geld kost.Het begint al met een heerlijk warm voetenbadje. Als een voet klaar is wordt hij lekker warm ingepakt in voetenzak voor ze aan de andere begint. Tevens worden je voeten aan het einde van de behandeling nog eens lekker ingepakt in warme doeken. En als kers op de taart nog een heerlijk cremebehandeling als afsluiter. Wie wil dat nu niet? Kortom: Karin is een pedicure die weet hoe ze iemand in de watten moet leggen en heeft ontzettend veel hart voor haar werk.Kijk er elke keer weer naar uit om naar haar toe te gaan.
joan van der linden heeft geschreven op 6 november 2015 om 15:23:
Ik ben nu al een aantal keren geweest bij Karin en elke behandeling is opnieuw weer een feestje. Ook steeds andere en aanvullende producten en sinds kort een soort van oventje waar warme zachte hand(ehh..voet)doekjes uit komen als afsluiting, héérlijk!! Volgende afspraak staat alweer 😉
Jessica heeft geschreven op 5 november 2015 om 12:50:
ik heb me laten verleiden voor een been- en voetmassage. Heerlijk, ontspannend, niet kletsen als je niet wil. Zeker een aanrader.
Bregje heeft geschreven op 4 november 2015 om 23:08:
Mijn voeten zijn weer helemaal opgelapt. Jammer dat ze nu weer in warme winterschoenen moeten.
Angela heeft geschreven op 4 september 2015 om 19:42:
Ik heb een heerlijke behandeling gehad. Ik kom zeker nog een keer terug.
Gerda heeft geschreven op 15 juli 2015 om 11:46:
Mijn voeten zijn zomer klaar! De praktijk ziet er keurig verzorgd uit. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt tijdens de behandeling en je krijgt goede adviezen. Echt genoten van de behandeling! Bedankt Karin!
Ellen heeft geschreven op 7 juli 2015 om 22:26:
Een heerlijke behandeling gehad van mijn voetjes. Ze kunnen er voorlopig weer tegen. Karin luistert erg goed naar je wensen en is een ontzettend lieve en warme vrouw die je ook echt verwent. De massage raad ik echt iedereen aan. Ik kom vanuit Kaatsheuvel snel weer terug!
Bep van Zon heeft geschreven op 18 juni 2015 om 15:52:
ik werd zeer gastvrij ontvangen met een heerlijk kopje koffie. Voelde me meteen op mijn gemak. Mijn voeten zijn op een professionele en vakkundige manier heerlijk verwend! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik heb al een volgende afspraak gemaakt!
Erik heeft geschreven op 10 juni 2015 om 23:05:
Vandaag mijn voeten laten verzorgen en ook mijn rug eens laten harsen. Hoewel het voor Karin geen dagelijkse behandeling is ben ik super tevreden. Heren, de pijn viel reuze mee en het ziet er weer netjes uit. Laat die zomer maar komen, ik kan in mijn slippertjes en zwembroek. Bedankt Karin.
Linda Rijvers heeft geschreven op 6 juni 2015 om 12:15:
Vandaag bij Karin voor het eerst mijn benen laten harsen. Wel even spannend maar door de rustige manier van behandelen en gezellige gesprekken is het alles meegevallen!
Karima heeft geschreven op 31 mei 2015 om 19:32:
Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd zeer professioneel behandeld worden in een sfeervolle ruimte?..... dat is waar de voetverwenpraktijk voor staat! Karin is niet alleen goed in haar werk, maar ook heel gastvrij. Je voelt je bij haar enorm op je gemak, waarbij ondertussen de voeten goed onder handen worden genomen. Er zijn ook zeer goede, niet prijzige producten te koop die niet zomaar "aangesmeerd" worden, maar alleen aangeraden worden als het echt nodig is. Kortom....een aanrader voor iedereen!
Kari heeft geschreven op 26 mei 2015 om 20:44:
Aanrader! Heerlijk ontspannen in een professionele behandelruimte. Vriendelijk en met een luisterend oor voor je wensen. Laat de zomer nu maar komen. Mijn voetjes zijn er klaar voor.
Joan van der Linden heeft geschreven op 22 mei 2015 om 18:09:
Ik heb een hele goede, professionele en ontspannen voetbehandeling gehad en geen last meer van mijn pijnlijke plekjes en bijna ingegroeide nagel! Heerlijk zachte en mooie voeten nu, ik maak snel weer een afspraak en kies dan een van de mooie nagellakjes! ps de voetencrème met vitamine E werkt echt goed, is een aanrader!
Marjan heeft geschreven op 22 mei 2015 om 00:18:
Genoten van een heerlijke uitgebreide behandeling bij de Voetverwenpraktijk. Een absolute aanrader!! Mijn voeten mogen gezien worden deze zomer.

Laat een bericht achter

 
 
 
captcha
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Cadeaubon

  Gunt u een dierbare ook een ontspannen volledige voetbehandeling, een voetverwenbehandeling of misschien beiden? Vraag dan een leuk verpakte cadeaubon aan via onderstaande button!
  Cadeaubon
 • Afspraak maken?

  Onze agenda is tot juni goed gevuld. Wilt u alvast een afspraak maken om uw voeten "zomervakantieklaar" te maken? Neem dan nu al contact op om een afspraak te maken voor juni, juli of augustus.
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.