• 12 APR 80
  • 24
  Gastenboek

  Gastenboek

  Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

   

  Klik hier om een bericht te plaatsen.

  Floor Hesseling heeft geschreven op 25 augustus 2016 om 23:42:
  Hele lieve en kundige pedicure. De uitstraling van de mooie website komt ook echt terug in haar praktijk. Een aanrader! Heel veel groetjes, enorm bedankt en tot de volgende keer, Floor
  Yvonne de Winter heeft geschreven op 16 juni 2016 om 16:30:
  Voor de eerste keer van mijn leven naar de pedicure. Heerlijke behandeling en mijn voetjes zijn weer lekker zacht. Ik ga zeker nog een keertje terug.
  Els Hoes heeft geschreven op 8 juni 2016 om 13:24:
  Karin doet de naam van haar praktijk eer aan. Zij doet de voeten echt verwennen. Ze heeft bij mij een paar maanden geleden een blauwdruk van allebei mijn voeten gemaakt en daaruit bleek dan ik holvoeten had waardoor mijn voorvoeten zijn doorgezakt. Ze gaf mij advies om naar een podotherapeut te gaan en draag nu zooltjes in mijn schoenen met als resultaat eindelijk pijnloze voeten. Ze is echt zeer kundig, en vriendelijk en als ik een behandeling heb gehad loop ik weer op rozen!!!
  Saskia heeft geschreven op 10 mei 2016 om 19:55:
  Voetverwen behandeling gehad bij Karin, het was heerlijk ontspannen, scrubje, masker, heerlijke massage en als toetje een mooi lakje op de nagels, Karin gebruikt heerlijke producten en is een zeer professionele pedicure. Echt een aanrader, ben met een zeer tevreden in ontspannen gevoel naar buiten gegaan
  Jessica van Noort heeft geschreven op 3 maart 2016 om 12:04:
  Een heerlijke pedicure behandeling gehad. Met een warm voetenbadje, een zacht handeling en tot afsluiting zalige warme doeken om mijn voeten. Kopje thee erbij, heerlijke tijd voor mezelf. Dank je wel Karin

  Laat een bericht achter

   
   
  captcha
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Plaats een bericht →
 • Geplaatst door Marjan op 22 mei 2015, 00:18

  Genoten van een heerlijke uitgebreide behandeling bij de Voetverwenpraktijk. Een absolute aanrader!! Mijn voeten mogen gezien worden deze zomer.

  Reageren →
 • Geplaatst door Joan van der Linden op 22 mei 2015, 18:09

  Ik heb een hele goede, professionele en ontspannen voetbehandeling gehad en geen last meer van mijn pijnlijke plekjes en bijna ingegroeide nagel! Heerlijk zachte en mooie voeten nu, ik maak snel weer een afspraak en kies dan een van de mooie nagellakjes!

  ps de voetencrème met vitamine E werkt echt goed, is een aanrader!

  Reageren →
 • Geplaatst door Kari op 26 mei 2015, 20:44

  Aanrader! Heerlijk ontspannen in een professionele behandelruimte. Vriendelijk en met een luisterend oor voor je wensen. Laat de zomer nu maar komen. Mijn voetjes zijn er klaar voor.

  Reageren →
 • Geplaatst door Karima op 31 mei 2015, 19:32

  Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd zeer professioneel behandeld worden in een sfeervolle ruimte?….. dat is waar de voetverwenpraktijk voor staat! Karin is niet alleen goed in haar werk, maar ook heel gastvrij. Je voelt je bij haar enorm op je gemak, waarbij ondertussen de voeten goed onder handen worden genomen. Er zijn ook zeer goede, niet prijzige producten te koop die niet zomaar "aangesmeerd" worden, maar alleen aangeraden worden als het echt nodig is. Kortom….een aanrader voor iedereen!

  Reageren →
 • Geplaatst door Linda Rijvers op 6 juni 2015, 12:15

  Vandaag bij Karin voor het eerst mijn benen laten harsen. Wel even spannend maar door de rustige manier van behandelen en gezellige gesprekken is het alles meegevallen!

  Reageren →

Laat een bericht achter

Reactie annuleren