gastenboek

Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

 

Klik hier om een bericht te plaatsen.

Joan van der Linden heeft geschreven op 15 mei 2018 om 13:39:
Afgelopen week ben ik bij Karin geweest en heeft ze mijn nagels weer keurig verzorgd en mijn voeten verwend. De nagel van mijn grote teen was in februari blauw en beschadigd en had deels ook een scheurtje, niet fijn zo vóór de wintersport. Zij heeft ze toen keurig gelijmd met acryl en ervoor gezorgd dat ik zonder problemen in de skischoenen kon. De nagel heeft het keurig gehouden en het is er mooi uitgegroeid. Ook heeft ze mijn nagels heel mooi gelakt, ze heeft echt mooie trendy kleuren, de moeite waard om eens te proberen! Breng maar eens een bezoek aan de Voetverwenpraktijk, ik kan het echt iedereen aanraden!
Ely Verhoeven heeft geschreven op 7 mei 2018 om 12:55:
Mijn vriendin verrast met een voetverwenbehandeling voor 2! Een aanrader om cadeau te geven en te krijgen.
Ans heeft geschreven op 1 december 2017 om 10:21:
Mijn man en ik laten beide onze voeten verwennen door Karin. Karin is niet alleen heel professioneel maar ook een rust uitstralende vrouw. De kleine extra dingetjes zoals warme doekjes, voetenzak en massage maken alles compleet. Karin is een topper. Dank je wel voor alles. Tot snel. ??
Marianne Kattekamp van Druenen heeft geschreven op 1 december 2017 om 07:45:
Karin is erg vriendelijk en vooral zorgvuldig , zelfs van mijn teennagels ( die best moeilijk zijn ) weet ze iets netjes te maken . Bij twijfel gaat ze informeren bij collega , hoe eerlijk is dat . Ik ben zeer tevreden en kan Karin bij iedereen aan bevelen .
Lisette heeft geschreven op 30 november 2017 om 16:26:
Een bezoekje aan de voetverwenpraktijk is een uurtje ontspannen voor mij. Onlangs heb ik samen met mijn dochter genoten van een duo voetverwenbehandeling. Dat was buiten de vakkundige behandeling een erg gezellig moment voor ons met alles erop en eraan. Dankjewel Karin

Laat een bericht achter

 
 
 
captcha
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
 • Wist u dat…?

  In vergelijking met de rest van ons lichaam zijn onze voeten toch vaker wel dan niet het ondergeschoven kind. En dat terwijl er zoveel verwacht wordt van onze onderste ledematen.
  Over voetzorg
 • Cadeaubon

  Gunt u een dierbare ook een ontspannen volledige voetbehandeling, een voetverwenbehandeling of misschien beiden? Vraag dan een leuk verpakte cadeaubon aan via onderstaande button!
  Cadeaubon
 • Afspraak maken?

  Onze agenda is tot juni goed gevuld. Wilt u alvast een afspraak maken om uw voeten "zomervakantieklaar" te maken? Neem dan nu al contact op om een afspraak te maken voor juni, juli of augustus.
  Contact

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.