Zwangerschap en uw voeten

Zwanger zijn…

Genieten van het wondertje dat in uw buik groeit en lopen op een roze wolk… Over lopen gesproken…. Uw lichaam verandert en uw gewicht neemt toe waardoor vanzelfsprekend meer druk komt te staan op uw benen en voeten. Door overbelasting en verandering van drukverdeling onder de voet neemt de kans op eeltvorming en likdoorns toe en naarmate de zwangerschap vordert kan het moeilijker worden op een goede manier uw voeten en nagels te verzorgen. Hoe fijn is het om op zo’n moment  die zorg (tijdelijk) uit handen te geven?

Ook ervaren veel vrouwen tijdens de zwangerschap zware en vermoeide benen. Een voet- en onderbeenmassage biedt u niet alleen dat welkome rustmoment, dus ontspanning, maar zorgt ook voor een goede doorbloeding en geeft u weer de nodige energie.

Om u de laatste weken van uw zwangerschap te ontlasten, bieden wij het volgende arrangement aan: 2 x een volledige voetbehandeling*)  inclusief voetenbad,  het lakken van uw nagels en een ontspannen  voet- en onderbeenmassage. Na uw bevalling zien wij u graag terug voor een Voet Verwen Behandeling *) waarbij u nog eens extra in de watten wordt gelegd!

Mocht u andere wensen hebben tijdens uw zwangerschap, neemt u dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

*) inhoud behandeling zoals omschreven op de website (www.devoetverwenpraktijk.nl/behandelingen).

Leave a reply