• 12 APR 80
  • 24
  Gastenboek

  Gastenboek

  Ik nodig u graag uit om uw ervaringen met De Voetverwenpraktijk te delen via mijn gastenboek.

   

  Klik hier om een bericht te plaatsen.

  Bregje heeft geschreven op 4 november 2015 om 23:08:
  Mijn voeten zijn weer helemaal opgelapt. Jammer dat ze nu weer in warme winterschoenen moeten.
  Angela heeft geschreven op 4 september 2015 om 19:42:
  Ik heb een heerlijke behandeling gehad. Ik kom zeker nog een keer terug.
  Gerda heeft geschreven op 15 juli 2015 om 11:46:
  Mijn voeten zijn zomer klaar! De praktijk ziet er keurig verzorgd uit. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt tijdens de behandeling en je krijgt goede adviezen. Echt genoten van de behandeling! Bedankt Karin!
  Ellen heeft geschreven op 7 juli 2015 om 22:26:
  Een heerlijke behandeling gehad van mijn voetjes. Ze kunnen er voorlopig weer tegen. Karin luistert erg goed naar je wensen en is een ontzettend lieve en warme vrouw die je ook echt verwent. De massage raad ik echt iedereen aan. Ik kom vanuit Kaatsheuvel snel weer terug!
  Bep van Zon heeft geschreven op 18 juni 2015 om 15:52:
  ik werd zeer gastvrij ontvangen met een heerlijk kopje koffie. Voelde me meteen op mijn gemak. Mijn voeten zijn op een professionele en vakkundige manier heerlijk verwend! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik heb al een volgende afspraak gemaakt!

  Laat een bericht achter

   
   
   
  captcha
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Plaats een bericht →
 • Geplaatst door Marjan op 22 mei 2015, 00:18

  Genoten van een heerlijke uitgebreide behandeling bij de Voetverwenpraktijk. Een absolute aanrader!! Mijn voeten mogen gezien worden deze zomer.

  Reageren →
 • Geplaatst door Joan van der Linden op 22 mei 2015, 18:09

  Ik heb een hele goede, professionele en ontspannen voetbehandeling gehad en geen last meer van mijn pijnlijke plekjes en bijna ingegroeide nagel! Heerlijk zachte en mooie voeten nu, ik maak snel weer een afspraak en kies dan een van de mooie nagellakjes!

  ps de voetencrème met vitamine E werkt echt goed, is een aanrader!

  Reageren →
 • Geplaatst door Kari op 26 mei 2015, 20:44

  Aanrader! Heerlijk ontspannen in een professionele behandelruimte. Vriendelijk en met een luisterend oor voor je wensen. Laat de zomer nu maar komen. Mijn voetjes zijn er klaar voor.

  Reageren →
 • Geplaatst door Karima op 31 mei 2015, 19:32

  Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd zeer professioneel behandeld worden in een sfeervolle ruimte?….. dat is waar de voetverwenpraktijk voor staat! Karin is niet alleen goed in haar werk, maar ook heel gastvrij. Je voelt je bij haar enorm op je gemak, waarbij ondertussen de voeten goed onder handen worden genomen. Er zijn ook zeer goede, niet prijzige producten te koop die niet zomaar "aangesmeerd" worden, maar alleen aangeraden worden als het echt nodig is. Kortom….een aanrader voor iedereen!

  Reageren →
 • Geplaatst door Linda Rijvers op 6 juni 2015, 12:15

  Vandaag bij Karin voor het eerst mijn benen laten harsen. Wel even spannend maar door de rustige manier van behandelen en gezellige gesprekken is het alles meegevallen!

  Reageren →

Laat een bericht achter

Reactie annuleren